Wendy Pater  -  Lady Lymfe

Manuele Lymfe Drainage, Hirudo therapie en Voedingsadvies voor paarden

Rood licht therapie

 

Rood licht heeft een genezende en stimulerende werking op cellen. Het zorgt ervoor dat de mitochondrien (motor van de cel) meer energie gaat produceren. Die cel-energie noemen we ATP en hebben we voor vrijwel alle processen in het lichaam nodig.

Rood licht therapie is z
eer geschikt voor de behandeling van chronische pijn en ontstekingsaandoeningen. Het stimuleert genezing, verlicht pijn, kalmeert spierspasmen, verhoogt de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen. 

Rood licht therapie kan ik tijdens en na een MLD behandeling inzetten. 

 

Gemmo - therapie


Gemmotherapie is een bijzondere vorm van fytotherapie ofwel kruidengeneeskunde.

Voor de bereiding van gemmo druppels worden knoppen, toppen en kiemen gebruikt. De plantdelen worden aan het begin van de groei geoogst op het moment dat ze vol zitten met enzymen en aminozuren. Er zitten zelfs stoffen in de knoppen die in de volgroeide plant niet meer aanwezig zijn.

De druppels richten zich op het activeren van het lichaam om afval/gifstoffen te verwijderen en op de opbouw, stimulatie en regulatie van specifieke organen of orgaansystemen. Gemmo's werken zowel op fysiek-, als mentaal-niveau.

Gemmo's zet ik regelmatig in naast een MLD behandeling of tijdens een voedingstraject. 

Lymfe - Tape 


Het grootste deel van de MLD behandelingen kan ik extra ondersteunen met lymfe-taping. 

De tape wordt op een speciale manier aangebracht met convolutions. Dit zijn een soort rimpels/golfjes. Deze houden na de MLD behandeling het lymfe-systeem aan het werk. 

Door het gebruik van lymfe-tape creëren we een langer en groter effect van de MLD-behandeling. 

Je zult bij ieder paard andere kleuren tape tegenkomen. Een paard mag de kleur vaak zelf kiezen, tenzij ik een bepaalde kleur frequentie wil
gebruiken voor optimaal effect.

Lymfe-taping kan niet zonder MLD behandeling worden uitgevoerd.